לוקחים את הסוכרת שלך באופן אישי

  הרצל רוזנבלום 6, מתחם סי אנד סאן, ת"א

פרפה פירות יער

מיוחד לשבועות – ארוחת בוקר חלבית לסוכרתיים:

קלה להכנה, מצוינת כקינוח וטעימה לכולם.

ארוחת בוקר זו מכילה מעט יותר פחמימות, כ-18 גרם פחמימות, אבל היא מיוחדת ומרעננת. סך פחמימות: 18 גרם, סיבים תזונתיים: 7 גרם, קלוריות: 309

זמן הכנה: 5 דקות, ארוחה ל-2 אנשים

מצרכים

  • ¾ כוס פירות יער מוקפאים, שהופשרו
  • ½ כוס יוגורט יווני
  • ¼ כף שבבי שקדים
  • 2 כפות של קוקוס יבש
  • ¼ כפית קינמון טחון
  • 2 כפות של זרעי חמנית
  • 5-7 טיפות של סטיביה בנוזל (אופציונלי)

ההכנה

  1. לקבלת פרפה מתוק יותר, ערבבו את הסטיביה הנוזלית לתוך היוגורט.
  2. הניחו את רכיבי המנה בשכבות בתוך 2 כוסות, התחילו בפירות היער, מעט שקדים, גרעיני חמנייה, וקוקוס, בזקו קינמון, שכבה דקה של יוגורט, ואז חזרו שוב והניחו את הרכיבים בשכבות.

הערות

  • ניתן להכין מבעוד מועד ולשמור במקרר עד להגשה.
  • אם תרצו תוספת של סיבים תזונתיים, הוסיפו מספר כפיות של זרעי צ'יה
  • אין לכם שבבי שקדים? השתמשו בכל סוג של אגוזים או זרעונים שיש לכם בבית
  • תרצו להפחית את כמות הפחמימות? השתמשו בגבינת קוטג' (5%) והוסיפו יותר סטיביה לצורך המתקה

 

המתכון באדיבות האתר Diabetes Meal Plans