לוקחים את הסוכרת שלך באופן אישי

  הרצל רוזנבלום 6, מתחם סי אנד סאן, ת"א

ירקות בגריל עם גבינת עיזים

מנה מפתיעה, רעננה, ומתאימה לימי הקיץ החמים.
4 מנות.

חומרים:
שמן בתרסיס
כף שמן זית
כף חומץ
כף בזיליקום קצוץ
1 בצל שאלוט קצוץ
פלפל שחור, מלח (לפי הטעם)
250 גרם אספרגוס, מנוקה
1 זוקיני או קישוא גדול, חתוך לקוביות
1 פלפל צהוב, חתוך ל-8 חלקים
1 בצל גדול, מקולף וחתוך ל-4 חלקים
4 כפות גדושות של גבינת עיזים

ההכנה:
1. הכינו את הגריל או מחבת טפלון או פלנצ'ה על חום בינוני, התיזו שמן בישול.
2. ערבבו את השמן, חומץ, בצל שאלוט קצוץ, בזיליקום, מלח ופלפל להכנת רוטב ויניגרט, הניחו בצד.
3. הניחו את הירקות על הגריל (או במחבת / פלנצ'ה) ל-5-7 דקות בכל צד.
4. חלקו את הירקות ל-4 צלחות, הניחו מעליהם את הרוטב, וקשטו כל מנה בכף גדושה של גבינת עיזים.

ערכים תזונתיים למנה:
135 קלוריות
7 גרם חלבון
14 גרם פחמימות
7 גרם שומן
6 מ"ג כולסטרול
4 גרם סיבים תזונתיים
89 מ"ג נתרן

בתיאבון!

 

למתכון באנגלית

Call us!