לוקחים את הסוכרת שלך באופן אישי

  הרצל רוזנבלום 6, מתחם סי אנד סאן, ת"א

סופגניות דלות פחמימה

מתכון קל הכנה לאנשים עסוקים. במקום קמח רגיל משתמשים בקמח שקדים, שהוא דל פחמימות ודל גלוטן, וניתן למלא אותן בריבה, שוקולד מריר ועוד..

המצרכים:

6 כפות קמח שקדים
כפית אבקת אפיה
כף ממתיק סוויט אנד גו (חשוב למרקם)
ביצה + חלבון
1/3 כוס מים
1/2 כפית תמצית רום
כף חמאת שקדים

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המרכיבים.
משמנים תבניות שקעים בשמן או חמאה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 20-25 דקות.
אפשר להזריק מילוי של ריבת תותים או פטל (לערבב חצי כוס מים לכל 100 גרם פרי, כף ממתיק וכפית פסיליום).

ניתן גם לחצות את הסופגניות ולמלא אותן בקצפת, ריבה, חמאת בוטנים ושוקולד מריר מגורד.

 

ערכים תזונתיים למנה:

חלבון שומן סיבים פחמימות קלוריות
4 6 1 1 72

 

הערה: הערכים אינם כוללים מילוי.

באדיבות עדינה בכר, דיאטנית קלינית במרכז DMC

Call us!