לוקחים את הסוכרת שלך באופן אישי

  הרצל רוזנבלום 6, מתחם סי אנד סאן, ת"א

עוגיות טחינה ואגוזי פקאן פריכים

טבעונים אימצו את הטחינה מזמן כמעט בכל ארוחה, וכדאי ללמוד מהם גם אם אתם אוכלים הכול. הטחינה כל כך בריאה שאפילו השומן שלה מומלץ (במידה). והיא משתלבת נהדר גם במתוקים וגם במלוחים.

מדובר בעוגיות הטחינה הכי קלות בעולם, בלי חמאה או שמן, שמכינים בקערה אחת, בלי הקצפה או לישה. מערבבים, יוצרים כדורים ושולחים לתנור, ותוך כמה דקות מתקבלות עוגיות טחינה מושלמות ופריכות, עם שקדים שלמים במרכזן.

מצורף מתכון פשוט לעוגיות ביתיות, פריכות וכמובן סופר טעימות.

טבעונים יכולים לוותר על הביצה- העוגיות מצויינות גם בלעדיה.

מצרכים:

6 כפות טחינה גולמית

3 כפות קוקוס טחון

1 ביצה

2 כוסות קמח שקדים

3 כפות מי ברז

3 כפות אריתריתול

כפית סוכר וניל

55 חצאי אגוזי פקאן לקישוט

 

זמן הכנה: 20 דקות

דרגת קושי:קלה

מספר מנות: 55 עוגיות

 

אופן ההכנה:

מערבבים היטב את כל החומרים למעט אגוזי הפקאן. יוצרים כ-55 עוגיות, מניחים בתבנית על נייר אפייה ומקשטים כל עוגיה בחצי פקאן. אופים כ-20 דקות ב-180 מעלות.

 

ערך תזונתי (לעוגיה):

85 קלוריות

גרם פחמימה

2 גרם סיבים

3 גרם חלבון

8 גרם שומן

 

באדיבות עדינה בכר, דיאטנית קלינית במרכז DMC

Call us!