molecules molecules

עוגיות טחינה ושקדים

עוגיות טחינה ושקדים

restaurant מתכון לכ- 55 עוגיות

clock כ-25 דקות הכנה

ערכים תזונתיים למנה:

  • סיבים 2 גרם
  • שומנים 8 גרם
  • חלבונים 3 גרם
  • פחמימות 1 גרם
  • קלוריות 85

אופן הכנה

  • • לערבב את כל המרכיבים, ליצור עוגיות, לקשט כל עוגייה בחצי אגוז.
    • להניח בתבנית מעל נייר אפייה, ולאפות ב-180 מעלות במשך כרבע שעה.

  • באדיבות עדינה בכר, דיאטנית סוכרת ותזונה קטוגנית במרכז DMC

שמור מתכון

מצרכים

  • 350 גרם חמאת שקדים
  • 6 כפות טחינה גולמית
  • 3 כפות קוקוס טחון
  • ביצה
  • 2 כוסות קמח שקדים
  • 3 כפות מי ברז
  • 3 כפות אריתריטול
  • כפית סוכר וניל
  • 55 חצאי אגוזי פקאן לקישוט