לוקחים את הסוכרת שלך באופן אישי

  הרצל רוזנבלום 6, מתחם סי אנד סאן, ת"א

עוגת "שמרים" שוקולד-אגוזים

לא בדיוק שמרים, אבל עדיין מתכון קטוגני מנצח ולא מסובך להכנה.

באדיבות עדינה בכר, דיאטנית קלינית במרכז DMC

 

חומרים ל-12 מנות אופן ההכנה
100 גר' גבינת מוצרלה

150 גר' גבינת פילדלפיה

לחמם את הגבינות במיקרוגל ל-3 דקות, לערבב ולחמם עוד דקה וחצי במיקרוגל.
100 גר' קמח שקדים

20 גר' קמח קוקוס

10 גר' פסיליום

כפית אבקת אפייה

3 כפיות אריתרול

2 ביצים

במעבד מזון לערבב קודם את היבשים ובסוף להוסיף את הביצים.

לערבב עם הגבינות ולהכניס למקרר ל-40 דקות.

לרדד בין 2 ניירות אפייה.

100 גר' אגוזי פקאן

כף קקאו

כף מייפל

לקלות את האגוזים בתנור עד שמזהיבים.

להכניס למעבד מזון ולהוסיף את הקקאו והמייפל.

למרוח שכבה נדיבה על הבצק, לגלגל ולהכניס לתנור
ל-20-25 דקות ב-180 מעלות.

 

Call us!