לא בדיוק שמרים, אבל עדיין מתכון קטוגני מנצח ולא מסובך להכנה.
באדיבות עדינה בכר, דיאטנית קלינית במרכז DMC
חומרים ל-12 מנות | אופן ההכנה |
100 גר' גבינת מוצרלה
150 גר' גבינת פילדלפיה |
לחמם את הגבינות במיקרוגל ל-3 דקות, לערבב ולחמם עוד דקה וחצי במיקרוגל. |
100 גר' קמח שקדים
20 גר' קמח קוקוס 10 גר' פסיליום כפית אבקת אפייה 3 כפיות אריתרול 2 ביצים |
במעבד מזון לערבב קודם את היבשים ובסוף להוסיף את הביצים.
לערבב עם הגבינות ולהכניס למקרר ל-40 דקות. לרדד בין 2 ניירות אפייה. |
100 גר' אגוזי פקאן
כף קקאו כף מייפל |
לקלות את האגוזים בתנור עד שמזהיבים.
להכניס למעבד מזון ולהוסיף את הקקאו והמייפל. למרוח שכבה נדיבה על הבצק, לגלגל ולהכניס לתנור |