ערכים תזונתיים למנה:
- סיבים 2 גרם
- שומנים 11 גרם
- חלבונים 4 גרם
- פחמימות 3 גרם
- קלוריות 125
אופן הכנה
-
1. הקציפו את הביצים עם הממתיק במשך 3-4 דקות, והוסיפו את המלח.
2. הוסיפו להקצפה גם את תמציות הווניל והתפוז והוסיפו לאט את השמן, הגזרים, הקמח, אגוזי המקדמיה ואבקת האפייה.
3. העבירו את הבלילה לתבנית ואפו במשך כ-30-40 דקות, ב-180 מעלות. -
באדיבות עדינה בכר, דיאטנית סוכרת ותזונה קטוגנית, ומחברת הספר "הדיאטה הקטוגנית".
שמור מתכון
מצרכים
- 120 גרם קמח שקדים
- 70 גרם אגוזי מקדמיה טחונים
- 1.5 כפיות אבקת אפייה
- 2 ביצים
- קורט מלח
- 60 גרם ממתיק
- תמצית וניל
- תמצית תפוז
- 40 גרם שמן קוקוס
- 2-3 גזרים מרוסקים (280 גרם)