ערכים תזונתיים למנה:
- סיבים 2 גרם
- שומנים 14 גרם
- חלבונים 5 גרם
- פחמימות 3 גרם
- קלוריות 160
אופן הכנה
-
1. חממו את הגבינות במיקרוגל במשך 3 דקות. הוציאו וערבבו, והכניסו לחימום נוסף של דקה וחצי.
2. במעבד מזון, ערבבו קודם את המוצרים היבשים, ולאחר מכן הוסיפו את הביצים. כאשר התערובת אחידה, הכניסו לערבוב גם את הגבינות.
3. הכניסו את התערובת למקרר למשך כ-40 דקות.
4. לאחר הקירור, רדדו את הבצק בין שני ניירות אפייה.
5. קלו את האגוזים בתנור עד שיזהיבו. הכניסו אותם למעבד מזון, והוסיפו את הקקאו והמייפל.
6. מרחו שכבה נדיבה של התערובת על הבצק המרודד. גלגלו את הבצק, והכניסו לתנור למשך 20-25 דקות, ב-180 מעלות.
-
באדיבות עדינה בכר, דיאטנית סוכרת ותזונה קטוגנית, ומחברת הספר "הדיאטה הקטוגנית".
מצרכים
- 100 גרם גבינת מוצרלה
- 150 גרם גבינת פילדלפיה
- 100 גרם קמח שקדים
- 20 גרם קמח קוקוס
- 10 גרם פסיליום
- כפית אבקת אפייה
- 3 כפיות אריתרול
- 2 ביצים
- 100 גרם אגוזי פקאן
- כף קקאו
- כף מייפל