לוקחים את הסוכרת שלך באופן אישי

  הרצל רוזנבלום 6, מתחם סי אנד סאן, ת"א

לביבות ירק

מתכון מצוין וקל להכנה ללביבות דלות שומן.

ניתן להמיר את התרד גם בכרובית, ברוקולי או קשואים.

מתכון ל-20 לביבות

 המרכיבים:

3 כוסות תרד טרי

5 בצלים ירוקים קצוצים דק

מיכל גבינת שמנת

4 כפות שקדים טחונים

2 כפות שטוחות פשתן טחון (או יותר שקדים)

כף שטוחה אבקת אפייה

200 גר' גבינה בולגרית 16% מפוררת

130 גר' פרמז'ן או מוצרלה מגוררת

250 גר' שמנת חמוצה (או להקצפה או יוגורט)

מעט מלח, פלפל שחור

5 ביצים גדולות

אופן ההכנה:

לטגן את התרד עד שמתרכך,

להוסיף את הבצל הירוק ולחכות שיתרכך,

להוסיף את יתר החומרים לפי הסדר.

ליצור 20 לביבות

להניח על תבנית אפייה או בקפ קייקס

לאפות בטמפרטורה של 190  מעלות עד שמזהיב היטב.

*אפשר להכין בתבנית גדולה ובגמר האפייה לחתוך לריבועים

ערכים תזונתיים למנה:

קלוריות פחמימות (גרם) סיבים (גרם) שומן (גרם) חלבון (גרם)
125 2 1 7 10

 

באדיבות עדינה בכר, דיאטנית קלינית במרכז DMC

Call us!