ערכים תזונתיים למנה:
- סיבים 2 גרם
- שומנים 8 גרם
- חלבונים 3 גרם
- פחמימות 1 גרם
- קלוריות 85
אופן הכנה
-
• לערבב את כל המרכיבים, ליצור עוגיות, לקשט כל עוגייה בחצי אגוז.
• להניח בתבנית מעל נייר אפייה, ולאפות ב-180 מעלות במשך כרבע שעה. -
באדיבות עדינה בכר, דיאטנית סוכרת ותזונה קטוגנית במרכז DMC
שמור מתכון
מצרכים
- 350 גרם חמאת שקדים
- 6 כפות טחינה גולמית
- 3 כפות קוקוס טחון
- ביצה
- 2 כוסות קמח שקדים
- 3 כפות מי ברז
- 3 כפות אריתריטול
- כפית סוכר וניל
- 55 חצאי אגוזי פקאן לקישוט